Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Grafikai

Gondoljon bele, mi a meggyőzőbb:
Egy pénzügyi befektető trabanttal vagy egy 7-es BMW -vel? Azt hiszem egyértelmű a válasz, nem is kell tovább folytatni a felsorolást. Ugyan ez érvényes a webes megjelenéseknél is.

design, arculattervezés, webfejlesztés, weboldal készítés, onlinekommunikacio, online marketing, royal web


Ezért érdemes nagy hangsúlyt fektetni a design, az arculat kidolgozására. Nem érdemes otthoni barkácsszakkör keretei között, hosszú órákat fektetni egy olyan munkáb, ami nem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket. Akkor miért fecsérelné drága idejét, bízza szakemberre, hogy azt kapja, amit szeretne!

Egy rosszul felépített, elavult vizuális elemeket tartalmazó weboldal inkább elriasztja a látogatókat, mintsem, hogy eredeti célját elérje.

Azt tudni kell, hogy a weboldal, nem a cége nyomtatott anyagai (hirdetések, és brosúrák tömkelege), mert a web egy újabb és más minőségű média.

Az értékesítésben az  Ön hatékony partnerének kell lennie, hogy az internet kínálta lehetőségeket kihasználva, megelőzze versenytársait .

Grafika:

Keressen minket, hogy  cége professzionalizmusát tükröző webes megjelenése is.