Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hírek

Honlap, mint hatékony BTL eszköz!


<<< Vissza

2009-10-18

Azt tudjuk, hogy az életben igen hatékony marketing eszköznek számítanak a BTL kampányok. De mi számít BTL eszköznek az internetmarketing területén? Hát a dinamikus weboldalak, landing page-ek.

 

Mit is jelent az a rövidítés, hogy BTL?
A BTL (Below The Line) azaz, nem más, mint a vonal alatti kommunikáció, a „touch and feel” a fontos, hogy a vásárló megérintse, ízlelgesse a terméket. Ezen definíció alapján igazából egyik honlap sem mondható igazán BTL eszköznek.

De ennek a marketing eszköznek a lényege a személyes kontaktus és a weboldalak, honlapok segítségével a személyes kapcsolat megteremtődik a vásárló és a termék között.

btl, btl marketing, honlap, honlap készítés, weboldal


Azok a honlapok, melyek interaktívak, megteremtik virtuálisan azt a kommunikációs csatornát a vevővel, amit az életben a személyes találkozók során teremtődnek meg.

Hogy milyen egy ilyen honlap?

  • Részletes és látványos termékbemutatást tartalmaz.
  • Problémákat vet fel és megoldással szolgál rájuk az adott termék segítségével.
  • Látványos.
  • Más vásárlók véleményét is megjelenteti.
  • Játékok segítségével szórakoztató és termékminták nyerhetőek.
  • Fórum segítségével interaktív.
  • Rendszeresen frissülő tartalom: tanulmányokkal, cikkekkel.
     

Önnek van olyan alkalmazottja, aki a nap 24 órájában elérhető – nem megy mosdóba, nem nyűgös, nincsenek magánéleti gondjai – mindig friss és csak egyszer kell neki fizetnie? Nincs!

A weboldalak segítségével az Ön terméke a nap 24 órájában elérhetővé válik, látványosan kerül bemutatásra terméke vagy szolgáltatása.

Keressen, hogy Önnek is hatékony értékesítési eszközzé váljon a honlapja!