Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hírek

Az álmok a vörös malomban válnak valóra!


<<< Vissza

2011-11-08

Glam Square Models által meghirdetett modell verseny döntőjére most hétvégén, november 12-én kerül sor a Moulin Rouge-ban.

 

Kislányként sok lány álmodozik modell karrierről, de csak kevesen merik megtenni az első lépéseket! Most 25 lány izgatottan várja a szombat estét, hogy kiderüljön kié is lesz a modell karrier. Az első helyezett ugyan is Milanóba repül és elkezdheti külföldi pályafutását.

A Glam Square Models Modellügynökség olasz és magyar együttműködéssel alakult, fő tevékenységük a hazai és külföldi modell munkák közvetítése. Céljuk, hogy a lányok a legmegfelelőbben készítsék fel a fotózásokra és divatbemutatókra, olyanoktól tanuljanak, akik a hazai és a külföldi modell világot már kitűnően ismerik.

Így a verseny koreográfiáját a Playmate of the year 3. helyezettje Kovács Kitti Szkoly állítja össze, a bemutatóhoz a zenét Dj newik keveri, aki 2008 óta Győr legnagyobb szórakozóhelyének rezidens dj-je és a StarWhores nevű zenei formáció tagja.

A házigazda szerepét Kőváry Barna, autóversenyző tölti be, aki a Vöröskereszt Ifjúsági tagozatának arca és a Nemzeti Fenntartható Fejlődés követe.

A versenyzők 3 féle öltözetben fognak felvonulni, TIL and Dylluan és Nara Camicie által tervezett ruha kollekció mellet a kíváncsi férfi szemeknek is kedvezve, bikiniben megmutatják magukat, melyeket Molnár Zsuzsa kreált.

Tresz Anna a Glam Square Models ügynökség vezetője nyilatkozta, hogy több nemzetközi modellügynökséggel (pl. Model Plus Milano, Elite Model Management Miami, Cyril Joubert Paris) is együttműködünk, hogy széleskörű lehetőséget biztosíthassunk a hozzánk jelentkezők számára. A verseny után is várjuk a lányok jelentkezését, mert kitűnő lehetőségeket tudunk biztosítani számukra.

 

Várunk mindenkit!