Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hírek

Hoggy ne legyen nyűg a hírlevél!


<<< Vissza

2009-08-10

Nagyon népszerű online marketing eszköz a hírlevél. Rengeteg helyen olvasható, hogy olcsó és hatékony. Csak azt felejtik el mondani, hogy idő és munka igényes! Mielőtt azt hinné, hogy hétfőn kér egy hírlevél modult az oldalához, akkor kedden, már a hírlevelei miatt fogják az oldalát böngészni. Sajnos nem! Ennél kicsit összetettebb a feladat.

 

Egy címlista, ami a jelenlegi törvényeknek is megfelel és rengeteg cikk. Mert azt tudni kell, hogy akkor éri el célját a hírlevél kampány, ha rendszeres, hasznos és figyelemfelkeltő információkkal látja el olvasóit, tudatosan felépített. Mindezek mellett megjelenésében megfelel az Ön cége arculatának. Nincsenek benne béna sárga vagy piros kiemelések, amitől egy olcsó szórólapnak tűnik.

hírlevel, online marketing eszköz, online marketing, honlap

Ön, hogy szeretne megjelenni? A baloldali vagy a jobb oldali formában?


Hírlevél elkészítésének menete:

  • Téma gyűjtése: gyűjtsön össze minél több témát. Lehetőleg úgy, hogy minden szolgáltatását be tudja mutatni a hírlevelek segítségével.
  • Szöveg írása: kezdje egy probléma felvetésével, amire a hírlevél elolvasása végén megoldást is kap az Ön szolgáltatása segítségével. Érdemesebb kicsit személyesebbre venni a hangnemet, hogy könnyebben tudjon azonosulni vele az olvasó.
  • Ütős cím: ez a legnehezebb. Rövid, tömör és figyelemfelkeltőnek kell lenni. Néha az ember órákat gondolkodik rajta és mégsem jut semmire. De nem szabad feladni, mert ezen múlik minden! Hogy elolvassák vagy a kukába végzi hírlevele.
  • Hatékonyság mérése: ingyenes google statisztika segítségével tökéletesen tudja mérni, hogy hányan kattintottak a hírlevél hatására honlapjára.

Senkit sem szeretnék elijeszteni a hírlevezéstől, csak előzzük meg a csalódást és a pénzkidobást. Tudatosan készüljünk fel a hírlevél kampányainkra, így nem csak nyűg, hanem hatékony ügyfélszerző online marketing eszköz lesz az Ön cégénél is.