Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hírek

Linkmarketing, kicsit egyszerűbben!


<<< Vissza

2009-06-02

Nem kell túlbonyolítani a linkmarketing kérdéskörét. Nem olyan bonyolult, mint amilyennek gondolják, csak sok időt igényel!

1. Beszélje meg üzleti partnereivel, barátaival, hogy honlapjukra tegyenek ki egy hivatkozást a az Ön címével.

2. Keresse meg cége tevékenységi köréhez közelálló ingyenes linkgyűjteményeket oldalakat és saját oldalát regisztrálja. Egy lapon belül több boxba is beteheti oldalát, úgy, hogy különbontja a termékeit vagy szolgáltatásait. Linkajánlásnál mindig indokolja meg egy-két mondatban, hogy hogyan járul hozzá az Ön oldalának tartalma az adott témához.  Ilyen linkgyűjtemények az alábbiak:
linkcenter.hu, lapozz.hu, weblink.hu, hasznoslinkek.hu, linklist.hu, lap.hu

3. Keressen rá a google-ben az Ön szakmájával kapcsolatos fórumokra, blogokra és szóljon hozzá azokhoz. Lehetőleg szakmailag értékes hozzászólásokat írjon és így a szerkesztő nem fogja kizárni, honlapcímét és cégnevét is tegye a szövegbe. Magyar blog keresők: miner.hu, blogsearch.hu

4. Írjon saját blogot. Saját blogot írni nem kevés időbe kerül, viszont ha hasznos a tartalom, hosszú távra megoldhatja a minőségi látogatók szerzését. Ha a blogot nem a saját oldalán írja, hanem valami népszerűbb blog oldalon (blogter.hu, blog.hu) akkor hivatkozzon benne saját oldalára.
5. Legyen szakértő online újságoknál, hírportáloknál. Itt egyszerűbb dolga van, mert nem Önnek kell a látogatottságot növelni.

7. Írjon szakmájához kapcsolódó tartalmakat az online enciklopédiában, a Wikipédiában. Biztosan könnyen talál olyan területet, amiről magyar nyelven hiányos a tartalom a Wikipédiában. Az Ön szaktudásával ezt könnyen gyarapíthatja. Itt tud keresni a tartalmakra: http://hu.wikipedia.org/wiki/Speciális:Keresés, itt pedig jelentkezhet: hu.wikipedia.org/wiki/Wikipédia:Új_szerkesztőknek

9. Ha regisztrált már valamelyik közösségi portálra (pl. iwiw.hu, myvip.hu, facebook.com) akkor tűntesse fel ott is honlapjának címét.

Ha kicsit bővebben érdekli a linkmarketing, akkor keressen bennünket!