Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hírek

Amikor a hatékonyság ennyire kézenfekvő – MOL a vanNet műholdas csomagjain keresztül kommunikál.


<<< Vissza

2012-03-18

Egy nagyvállalat, mint a MOL Nyrt. irányításának alapja a gyorskommunikáció, a döntésekhez szükséges adatok teljes körű ismerete,melyhez szilárd és stabil információs rendszernek kell a háttérbenműködni. A meglévő versenyelőnyüket a rövid reakció időnek köszönhetik,melyet a gyors és hatékony kommunikáció biztosít a MOL számára.


Az RG Networks, a MOL Nyrt. szénhidrogén kutató fúrásaiban végzett információszerző mérésekért felelős egyik leányvállalatával, a Geoinform Kft-vel szerződött. A vállalat a települések határain túl végzett fúrási eredményeket a vanNET szolgáltatás segítségével könnyedén juttatja el a központba, valamint a helyszíni ügyvitel is gördülékenyebbé vált. A fúrást végző vállalat által végzett terepmunkák helyszínei időszakonként változnak, melyhez a műholdas szolgáltatás könnyedén alkalmazkodik.


A műholdas internet segítségével szinte minden területen képesek vagyunk megbízható internetet biztosítani. Legyen szó havas hegyekről vagy a puszta közepéről. Megoldást jelent mindenhol Magyarországon, olyan helyeken is ahol más technológiával nem lehet megoldani a szélessávú internet kapcsolatot, vagy a meglévő szolgáltatások akadoznak, gyenge minőségűek.

A kommunikációs rendszer biztos működéséhez lényeges, hogy extrém domborzati körülmények között is biztosított legyen az internet kapcsolat. A szolgáltatás az alábbi kiemelt előnyökkel rendelkezik:

  • Bárhonnan, bármikor működik.
  • Folyamatos internet kapcsolatot biztosít.
  • Üzemstabilitás, szélessávú kapcsolat, rugalmasság/mobilizálhatóság

A VanNet csomagjaink az új technológiának, a KA sáv bevezetésének köszönhetően megfelelt a feltételeknek, mivel bárki, bárhonnan hozzáférhet.
 

forrás: RG Networks