Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hírek

Egy trabanttal teljesítette a nevezetes Monte-Carlo Rallye Historique versenyt, Kőváry Barna és Tóth Zsolt!


<<< Vissza

2012-02-06

Szombat hajnalban, pontosan öt órakor Kőváry Barna és Tóth Zsolt célbaért az alaposan lestrapált, de hősiesen teljesítő sárga Trabanttal.

A magyar páros egészen fantasztikusat küzdött: az Alfa Romeókkal, BMW-kkel és Porschékkel tűzdelt mezőnyben a 204. helyen végzett. "A Trabinak semmi baja - szögezték le a befutó után gyorsan a CKM-hu-nak a fiúk, Barna és Zsolt. - Az utolsó gyorson még sok megpróbáltatás várt ránk, de megkaptuk és megtettük azt, amiért jöttünk!"



A lelkesedés indokolt, a mezőnyből messze kitűnő keletnémet autócsodának sokat szurkoltak a helyszínen is. "Hullámoznak nekünk az emberek a turini hágón - árulták el Kőváryék. - Megmutattuk, hogy mit is tudnak a magyar srácok. Megforgattam a Trabit, ahogy kell!" A váratlan hideg, a hegyek, a mostoha körülmények sok indulót megtréfáltak a Monte Carlo-rali speciális változatán - de a Trabant állta a próbát!

A részletes végeredményt megtaláljátok itt! Nézzétek meg a képeket és videós élménybeszámolókat a www.rallyonline.hu oldalon, illetve az onlinekommunikacio.eu/video oldalon! A közvetítéshez a műholdas internetet az RG Networks biztosította!

forrás: ckm