Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hírek

Döbbentse meg és sokkolja ügyfeleit! A reklámokban már nincs határ!


<<< Vissza

2009-07-17

Rengeteg fejtörést okoz, hogy mit és hogyan reklámozzunk. A cégünket,csak egy szolgáltatásunkat, egy akciónkat vagy mit? Ilyenkor esünk abba a hibába, hogy mindent és mindenkinek! A hiába mondják a reklámszakemberei, hogy célzottan készítsük reklám kampányainkat. Mit nekünk több éves tapasztalat! Hiszen ki tudja, hogy kiből lesz vásárló! – ez az első pont, mikor pénzük elkezd az ablak felé repülni.


A másik nagy probléma, hogy hol érdemes: online felületeken, rádióban, újságban, televízióban. Ez is bizony attól függ, hogy kiket szeretnénk megszólítani és azokat melyik felületen tudjuk hatékonyan elérni.
Az igazi nagy probléma mégsem itt van. Ahol végül is a legtöbben elvéreznek az, hogy hogyan jelenjen meg.

Milyen szöveget írjanak, mi köré építsék fel a reklámot vagy a hirdetést. Erre egyszerű a válasz! Nézzük meg, hogy milyen problémák megoldására lehet használni a terméket, szolgáltatást és mutassuk be – akár kicsit eltúlozva is – azt a helyzetet, mikor nem a mi termékünket, szolgáltatásunkat használják.

reklám, reklám film, honlap készítésHihetetlen, de Ásóka valójába pozitív reklám volt. Célját elérte, mivel már mindenki tart a lábgombától, ami feltépi a körmöt.


Hiszen mitől félünk legjobban és mit szeretnénk elkerülni, hát a bosszúságot, a kínos helyzeteket. Mutassuk be, hogy milyen kínos, akár „halálos” helyzetekbe kerülhet, ha nem a megfelelő terméket választja.

Nézzünk csak erre egy remek példát, klick



A három kisfilmmel és egy koncepcióval megtudták szólítani a fiatalokat, az üzletasszonyokat és a hétköznapi embert. Kicsit morbid módon, de viccesen!

Az ilyen reklámok a maradandóak. Hiszen az ember először megborzong, aztán elneveti magát, hogy milyen szerencsétlen helyzetbe is került és utána elrohan megvenni. Mert az fog a fejében járni, hogy Ő nem szeretne ilyen helyzetbe keveredni. Igaz, hogy hihetetlen, de a mai világban már minden megtörténhet!

Dolgozza fel Ön is egyedi módon termékét vagy szolgáltatását! Mutassa be egy másik oldalról!

Ezeket a kisfilmeket már nem csak a televízióban, hanem weben keresztül is népszerűsíteni lehet – kis költségvetéssel. Lenne kedve egy kis vírus marketinghez?!