Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hírek

Sikeres piacra vezetés!


<<< Vissza

2009-09-07

Egy ütős és hatékony kampányra van szükség, mely felvillanyozza az embereket. De ezt már gondolom ezerszer hallották! Az ötlet, ami hiányzik.


Mindenhez felhasználható ötletet én sem tudok adni, de egy korábbi megbízásomat elmesélem, mely megmozgatja a gondolatokat és ki tudja, hátha ötletet kapnak.
Előző munkahelyemen megkaptam életem egyik legizgalmasabb munkáját, a www.faszacuccok.hu webáruház bevezetését a helyi piacra. A lényeg az volt, hogy a fiatalok között kell népszerűsíteni és a lehetőleg olcsón.

honlap készítés, faszacuccok, gerilla marketing, gerillamarketin

A pikáns név hallatán, már tudtam, hogy mi is lesz a kampányom vezérvonala: a csinos és szexi lányok.
Hiszen, ha megnézzük a női test szépsége sok mindent eladhatóvá tesz (autó alkatrészek, testápolók, gyógyszerek)


Kampány lényege:
Fiatal csinos és szexi lányokkal járjuk Pécs szórakozóhelyeit, ahol elérhetőségért cserébe világító karkötőt és szívószálat osztogattunk. Majd fotózkodhattak a lányokkal és a webáruház oldaláról letölthették vagy képeslap formájában elküldhették a képeket.


Így erőszak nélkül is rákényszerítettük a fiatalokat, hogy megnézzék az weboldalt. A bulik utáni napokon jelenítettük meg az akciókat az oldalon, ezzel is ösztönözve a vásárlást.
Összegezve népszerűsítettük az oldalt és a látogatottságát is felpörgettük. A sikerünk akkora volt, hogy már nem mi kerestük a szórakozóhelyeket, hanem ők minket.