Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hírek

Monte Carlo hegyeit hódítja meg az RG cégcsoport!


<<< Vissza

2012-01-24

A műholdas internet szolgáltatás nem csak az üzleti szférában, de asport terén is nagy sikert aratott. Ennek köszönhetően a 2012-es évet aMonte-Carlo Rallye versenyen nyitja az RG Networks.



Miért is megy a cégcsoport a ralira? Egyszerű a válasz, hogy stabil internetes kommunikációs hátteret biztosítson a magyar versenyző párosnak, Kőváry Barnának és Tóth Zsoltnak. A több napos verseny alatt, az online közvetítésekhez az RG Networks biztosítja a stabil internetes kapcsolatot. Így a szurkolók élőben láthatják az egyetlen magyar versenyző páros mindennapjait a Monte-Carlo Rallye-n. A verseny a hóval borított francia hegyekben zajlik, így a hagyományos technológiákkal lehetetlen megoldani a bejelentkezést. A cégcsoport viszont kétirányú műholdas szélessávú internet szolgáltatással teszi lehetővé a kommunikációt, mely Magyarország teljes területén és bármelyik országban működtethető, földrajzi adottságoktól függetlenül!

vanNet csomagok egyedülállónak mondhatóak a magyar piacon, mivel a jelenleg az elérhető hasonló műholdas internet szolgáltatásokhoz képest jóval, alacsonyabb költséggel építhető ki és használhatóak, magánszemélyek számára is.

Nagy hírként robbant ősszel a médiába, hogy Kőváryék újra trabantozásra adják a fejüket, és nekivágnak a Monte Carlo Rallye-nak. Na de, ki is az a Kőváry 601 Barna? Ki nem emlékszik legalább egy Kőváry-féle Trabantos borulásra? Barna versenyzői pályafutásáról könyv is készült, sőt, társszerzője volt a Die Trabi-Story könyvnek is. Azóta is folyamatosan színezgeti autós önéletrajzát, versenyzett már ezzel-azzal, megjárta Ázsia és Afrika rögös „útjait”, mely utóbbiról készült mozifilmet a héten megnézheted Badár Sanyi külön kis show műsorával fűszerezve. De hogy hogyan is jön most újra képbe a hírhedt Trabant? A nosztalgiának köszönhetőn, hiszen pontosan most húsz éve, hogy kilincsel előre elkezdett versenyezni.



Igen, trabanttal fognak nekivágni a 101. Monte Carlo Rallye-nak. Nevezésüket a Historic kategóriába adták le.
A versenyzőpárost kérdeztük, hogy hogyan is képzelik a „montés trabizást”. Egy szóval foglalték össze: fagyhalál!  A versenytrabiban nincs fűtés a sportdob miatt és a Tourini hágón nem lest kimondott napsütés!
Amit mi ettől az egésztől várunk, az annyi, amit a Monte Carlo Rallye bárkinek adhat. Azt hogy egy ilyen hagyományokkal rendelkező verseny hangulata megcsapjon minket.

Az RG Network számára remek alkalom ez a verseny, hogy bemutassa a nagyközönség számára, hogy bárhonnan működik a műholdas internet szolgáltatásuk és nem utolsó sorban, elérhető áron.  A verseny során, több országból és hóval fedett, kietlen hegységekből kell a bejelentkezést biztosítani.
Az érdeklődők a www.vannet.hu és a facebook oldalak segítségével tájékozódhatnak.