Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hírek

Új divatőrület a tiniknél, mely már nem ismer határokat!


<<< Vissza

2009-03-15

Ez az új őrület nem más, mint a világító körmök és köröm dekorációk! Napközben szolid megjelenést biztosít viselője számára, este pedig igazi buli őrület.

A körmök fényerejének titka a sötétben hosszan után világító festék-adalékanyagok, melyek extra magas fényereje segítségével biztosítják a feltűnést viselőjének. Ezeket a vad és sötétben világító körmöket Pécsen is csak egy belvárosi szalonban készítik, így aki ilyet szeretne, annak igazán gyorsnak kell lenni, hogy még be tudjon jelentkezni!

gerilla marketing, online marketing, royal web, webfejlesztés

A körmök dekorálásához alkalmazott világító festék pigmentek attól egyedülállóak a maguk piacán, hogy fényerejük roppant magas, és világítási idejük rendkívül hosszan tartó, némelyikük közönséges fénnyel való egyszeri megvilágítás után akár 10-12 órán át világít.

A hosszan után világító festék-adalékanyagok felszanálásának csak a fantázia szabhat határt, eddig a következő területeken alkalmazták: reklámfelületek papírra, ponyvára, műanyagokra, bel- és kültéri falfestés, faldekoráció, dísztárgyak, biztonsági feliratok, bárok, vendéglátóhelyek dekorációja, autó matricák. Mivel magas a hőállóságuk, ezért kiválóan alkalmasak fröccsöntéshez, üvegdíszek és gyertyák készítéséhez, vagy akár tűzzománchoz is.

Innen is látszik, hogy csak egy jó ötlet kell és bármit, bármivel lehet kombinálni!