Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Hogyan is dolgozunk?

Hatékony marketing megoldásokat és eszközöket javaslunk, szervezünk, tervezünk, kivitelezünk. Megfelelő ismeretek birtokában, miután már megismertük az adott kihívást.

Kidolgozzuk, összeállítjuk és már csak a döntésre kész anyagot prezentáljuk. Munkánk itt nem ér véget, mert az ötletektől a kivitelezésig ott állunk az Ön cége mellett.

 

Helyzetelemzés
Áttekintjük eddigi kommunikációs tevékenységét. Megvizsgáljuk korábbi megjelenéseit. Megismerjük az adott céget, szolgáltatást, terméket.


Akcióterv
Javaslatokat teszünk meglévő marketing, ill. reklám eszközök hatékonyabb felhasználására. Új vagy más megjelenési lehetőségeket ajánlunk, hogy hatékonyabban elérhesse célcsoportját és növelje értéksítését.


Márkaépítés
Segítünk termékek és szolgáltatások pozicionálásában a piacon vagy éppen a piacra való bevezetésükben. Feladatunk: megtalálni, elemezni és kifejezni azokat az értékeket, amelyek megkülönböztetik a konkurenciától.  
   

Megjelenés
Arculattervezés, kreatív tervezés, kiállítási installációk, irodabelsők, versenyautók dekorációjának, boltok belső terének megtervezése, a kivitelezők irányítása, felügyelete. Weboldalak, webáruházak, facebook megjelenések tervezése.