Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Keresőmarketin

A hatékony weboldal titka!
A rohamosan bővülő internetes kereskedelemben nap, mint nap többmillió új website jön létre, mégis csak keveseknek  sikerül eljutni célcsoportjaikhoz.

keresőmarketing, online marketing, onlinekommunikacio, webfejlesztés, weboldal készítés

De miért is? Mert a nethasználók 99%-a - Ön is - csak a Google első 20 találata közül válogatnak böngészésük során.
Ismét feltehetjük a kérdést, hogy miért?! Mert rohanunk és minél rövidebb idő alatt, minél több információt szeretnének begyűjteni a felhasználók egy adott témakör kapcsán. Van még egy nagyon egyszerű oka is, a lustaság.

Tehét, ha ennél hátrébb van az Ön weboldala, a releváns keresőszőra nem fogják megtalálni, bármilyen hasznos információkat is tartalmaz.

A keresőmarketing segítségével tudjuk elérni azt, hogy egyes, Ön által kiválasztott keresőszókra a Google vagy más keresők előrébb, az első 20 közé sorolja az Ön weboldalát, ahol olyan látogatók kattintanak az oldalára, akiknek a problémáiran az Ön weboldala által nyújtott információk szogáltatják a megoldást.

Ön sem elégedett weboldalának a keresőkben elért pozíciójával?
Weboldalahátrébb van a Google keresőben az Ön által elvárt kulcsszóra, mint a 20. helyezés, kérje ingyenes weboldal struktúra és SEO elemzésünket, melynek segítségével pontosan meg tudjuk becsülni, milyen helyezést érhet el honlapja a találati listán.