Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Számítógép szervíz

Nem indul a gépe? Lassan kapcsol be? Vírusos? Hangos a ventilátor? Amennyiben szeretne gyors megoldást informatikai problémájira, hívjon és segítünk. Operációs rendszer és a működéshez szükséges driverek telepítése. Adatmentés.

   

Adatmentés
Bármilyen szoftveres javítás megkezdése előtt adatmentést végzünk, ezzel biztositva az Ön adatainak a biztonságát.

Amennyiben sérült háttér tárolóról kell adatokat menteni ott az adatmentés díja esetfüggő. A részletekért kérdezze kollégáinkat!

Rendszer telepítés
Számítógépén újra kellene telepíteni az operációs rendszert, de nem mert eddig belevágni? Mi segítünk, hogy ne kelljen bajlódni a programok telepítésével a driverek keresésével, a levelezés beállításával.  
Állapotfelmérés
Nem biztos benne, hogy számítógépe megfelel az igényeinek? Mi segítünk.
Amennyiben a felmérés után tőlünk rendeli a gép bővítését vagy cseréjét, szolgáltatásunk ingyenes.
   
Hálózat
Több számítógép esetén önnek szüksége lehet arra, hogy adatokat tudjon megosztani a PC-k között, vagy csak biztonságos WI-FI hálózatot szeretne. Mi segítünk kisebb otthoni vagy akár komoly stukturált hálózatok kiépítésében.  Hálózati eszközök beszerzésében, konfigurálásában.

Laptopok karbantartása

Számítógépe megfelelő működéséhez minimum évente érdemes tisztítani hűtőrendszerét. Az elvégzett karbantartással növelheti laptopja élettartalmát.  Más egyéb javításokat is vállaunk. Operációs rendszer telepítés, javítása. Kijelző csere, fizikai sérülések javítása.
Tapasztalt kollégánk várja jelentkezését.

 

Amennyiben minket választ, hívásra házhoz megyünk és megoldjuk hardver vagy szoftver problémáját.

Keressen bártan, hogy a hétköznapjait megkönnyítsék a számítógépk!


A Royal Web Kft.-nek sem joga, sem kötelezettsége nincs, hogy vizsgálja a szoftverek jogtisztaságát. Cégünk nem vállal felelősséget, ügyfeleinél található informatikai rendszereken lévő szoftverek jogtisztaságáért. Kizárólag az ügyfél felel a felmerülő jogi kérdésekért. Ezért felhívjuk kedves ügyfeleink figyelmét, hogy használjanak jogtiszta szoftvereket!