Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Weboldal tartalom menedzsment

Akkor kész egy weboldal, ha szöveges tartalommal fel van töltve, külső és belső linkek be vannak állítva, a szövegek a célcsoport problémáira adnak választ!
Ez sok munka és sok idő, Önnek nincs erre kapacitása?!
Nem is kell!


Cégünk tapasztalt szövegírói készséggel elkészítik az oldalához szükséges tartalmakat, így  mindig naprakész, folyamatosan fejlődő állapotba kerül, amely nemcsak a látogatóknak, de a keresőprogramoknak is fontos!

tartalom készítés, royal web, webfejlesztés, weboldal készítés, online marketing, onlinekommunikacio

Amit ajánlunk:

Webes tartalom készítés
Ha nem tudja, hogyan szólítsa meg az internetes közönséget, mi levesszük válláról a gondot! A honlap tartalmát úgy készítjük el, hogy lényegretörő, ergonómikusan felépített, megfelelő képanyaggal és tagolással  kiegészített szöveggel elégítsük ki látogatói igényeit - a magas kulcsszó sűrűséggel pedig biztosítjuk a keresőoptimalizáció tartalomra vonatkozó részét.

Tartalom optimalizálás
Ha rendelkezésére áll a tartalom, de nincs erőforrása a már elkészült honlap végleges formájának kialakítására, a tartalom feltöltését is csapatunkra bízhatja, biztos lehet a gyors és pontos munkánkban!

Hírlevél kampányok
Ha már megvette a hírlevél modult, akkor szeretné az általa nyújtott előnyöket kihasználni. De se ideje, se energiája 10-15 részes hírlevél tartalom elkészítésére. A hírlevél tartalmát úgy készítjük el, hogy lényegretörő, ergonómikusan felépített és vásárlás ösztönző legyen.

Karbantartás
Amennyiben  nem tudja vagy nem kívánja a honlap tartalom folyamatos karbantartását házon belül megoldani, bízza azt ránk! Cégünk az Ön kérésére garantáltan 1-2 napos határidővel elvégzi a tartalom karbantartásra vonatkozó feladatokat, továbbá javaslatokat ad a szükséges változtatásokra a látogatási statisztika és az internetes trendek változásait alapul véve.

Kérje tanácsunkat!