Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Weboldal készítés - CMS rendszer

Weboldal, a hatékonyság jegyében!
Mi a fejlesztés kezdetétől olyan struktúrát és tartalmat alakítunk ki  weboldalának, mely megfelel a legmodernebb keresőoptimalizálási kihívásoknak és hatékony értékesítő eszközként működik.
Nem Önnek kell a marketing tevékenységét a weboldalhoz igazítania, hanem honlapja igazodik az Ön céljaihoz.

 

 

 

Nincs lehetetlen!
Az általunk fejlsztett rendszer megadja Önnek azt a szabadságot, hogy különféle modulokkal bővítheti weboldalát.
Mik is ezek a modulok: visszaszámláló, képeslapküldő, galéria, kérdőív és amire még Önnek szüksége van a hatékony értékesítéshez!

Design, az egyediségért!
Kreatív tervező csapatunk segít abban, hogy a letisztult és áttekinthető dizájnt kölcsönözzünk weblapjának, mely szintén fontos szerepet játszik a bizalom építésében és a meggyőzésben.

Nem hagyjuk magára!
Kész a weboldala, a design tökéletes, de nem tudja, hogy mit és hogyan írjon az oldalra?! Rengeteg a kérdése, de nincs aki válaszolna rájuk?!
Mi nem hagyjuk egyedül! A nálunk vásárolt rendszereknél elmondjuk, hogy mit és hogyan érdemes írni és feltölteni.
Nincs, ideje rá? Kattintson!

Kérje ajánlatunkat és kollégáink díjmentesen felmérik, mennyi idő alatt és milyen költséggel tudjuk megépíteni az Ön új hatékony honlapját.

honlap készítés, cms, cms rendszer, cms rendszerek, webfejlesztés, weboldal készítés, online marketing, online koommunikacio, royal web

Mit is ajánlunk Önnek:

 • egyedi, pontosan az Ön igényeinak megfelelő honlap elkészítését, amelyet egy közös tervezés előz meg
 • modern design, mely pozitívan hat a látogatóira
 • ergonómikus honlap kialakítást, amely nagyban megkönnyíti a navigációt és a tartalmak befogadását
 • keresőoptimalizált felépítést, ahol minden tartalom a legoptimálisabban jelenik meg a keresőprogramok számára, amit azok előresorolással hálálnak meg
 • egyedi honlap funkciókat, amelyek segítségével termékeit, szolgáltatásait honlapján megtalálják, megrendelhetik, megvásárolhatják
 • honlap tartalom menedzsment rendszert, amelynek segítségével Ön honlapja teljes tartalmát szövegszerkesztővel tarthatja karban, beleértve a keresőprogramoknak szóló speciális tartalmakat is! (oldalleírások, kulcsszavak)
 • kiegészítő funkciókat, amikkel Ön könnyedén frissítheti termék adatbázisát (akár Microsoft Excel táblázatokból, akár egyenesen az Ön ügyviteli rendszeréből nyert adatokkal), nyomon követheti rendeléseit, eladásait
 • hírlevél modult, melynek segítségével Ön akcióiról, újdonságairól tájékoztathatja leendő és aktuális partnereit
 • igény szerint szövegírást, illetve kész tartalmak feltöltését - ha Önnek nincs energiája a honlap tartalom elkészítésének néha fárasztó munkájához
 • ingyenes, linktárakba történő bejegyzést - ha a honlapkészítés szolgáltatást ránk bízza! Önnek azzal sem kell fáradnia, hogy honlapját mindenütt megtalálják!
 • ügyfélorientált, gyors, minőségi honlapkészítés szolgáltatást rendkívül kedvező árakon!

Keressen bennünket, hogy naprakész legyen weboldala!