Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Arculattervezés

A legjobb módszer, hogy ne felejtsék el!
Az emberek többsége vizuális típus és az első benyomás után, már csak a névjegykártyája marad náluk. Ezért fontos, hogy jó benyomást tegyen a célszemélyre és ezt követően fog majd eljutni a weboldalára, ahol lényeges szempont, hogy az általa megismert designnal, logóval találkozzon.

Cége nevét is nagyobb százalékban jegyzik meg, ha vizuális közeget rendelhetnek hozzá. Egy kreatívan, látványosan és precízen  megtervezett arculat elengedhetetlen eleme, lehet a bizalom megteremtésének és a sikeres üzletkötésnek.

Képviselnie kell a cégét minden téren. Mivel a névjegytõl kezdve a levélpapíron át minden céges terméken és reklámban megjelenik, sok felhasználási területhez kell alkalmazkodnia. A logo jelentése magában foglalja többek között a cég tevékenységét, célközönségét és természetesen sugallja a vállalat komolyságát, megbízhatóságá.