Friss hír

2012-05-16
KA-sávos műholdas szolgáltatások már Magyarországon is!
Az Eutelsat megállapodást kötött leányvállalatán, a Skylogicon keresztül a magyar RG Networks-szel, hogy műholdas szélessávú szolgáltatást teszelérhetővé Ka-sávos műholdján keresztül Magyarország számára.
tovább >>>

Weboldal bővítmények


Hírlevél
A rendszer lényege, hogy folyamatosan kommunikáljon olyanokkal is, akik ritkán járnak vissza a weboldalára. A rendszer segítségével különböző hírlevél címlistákat tud létrehozni és célzottan küldeni üzeneteit. A hírlevél rendszer biztosítja az arculathoz illeszkedő megjelenést,, a feliratkozások és a leiratkozások automatikus kezelését.


Visszaszámláló

Egy látványos megoldása a figyelmeztetésnek, hogy az oldal látogatói mindíg tudják, hogy mikor lesz a következő meccs vagy más esemény.


Hírrendszer
A cégével, tevékenységével kapcsolatos híreket érdemes ennek a rendszernek a segítségével az oldalon megjeleníteni. Ennek köszönhetően egyszerűen informálhatja az oldal látogatóit, bizalmat építhet és a keresőoptimalizáció szempontjából is hasznosak.

Kérdőív
Többet nem kell bajlódni az összesítésekkel, a telefonos lekérdezéssel a rendszer mindezt biztosítja Ön számára. Egy egszerű kezelőfelület segítségével megszerkeszti a kérdőívét és már meg is jelenik weboldalán.


Fotógaléria
A fotók látványos, egységes és praktikus megjelenítését szolgálja. Azoknak ajánlott, akiknek gyakran kell sokk képet megjeleníten.

Videó galéria
Videók látványos, egységes és praktikus megjelenítését szolgálja. Azoknak ajánlott, akiknek gyakran kell sokk képet megjeleníten.

Webáruház
Azok számára kedvező webáruházzal bővíteni az oldalukat, akiknek rengeteg termékük van. Ennek segítségével gördülékenyebb az online értékesítés és egységes a termékek megjelenése.

Flash animáció
Ha unalmasnak találja weboldalát, ha szeretné felhívni a figyelmet az akciókra, akkor válassza a flash animációkat.

Blog
A blog szerepe, hogy a kötetlen és személyes hangvételű kommunikáción keresztül bevonja az olvasókat. A blog írói hétköznapi nyelven, személyes tapasztalatokkal színesítve írják le véleményüket, tanácsaikat, amikhez aztán a látogatók is hozzá tudnak szólni.
Ennek hatására egy közvetlen kommunikáció tud megindulni, ami az olvasók számára hasznos, új információkkal szolgál, a blog üzemeltetői számára pedig közvetlen visszajelzéseket hoz a tágabb piacról.

Névnapi képeslapküldő
Itt nem egy hagyományos képeslapküldő rendszerre gondoljon. Ne azt képzelje el, hogy az Ön oldaláról lehet képeslapot küldeni bárkinek.
A rendszerünk lényege, hogy Ön tud fáradság nélkül, automatikusan képeslapot küldeni partnerei névnapjára. A rendszerbe feltölti a címlistát, megadja a névnapok dátumát és minden nap ellenőrzi a képeslapküldő a listát és akinek aznap névnapja van, annak küld egy egyedi, névre szóló lapot.